Örs, beraberinde İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun, Ortahisar Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Berrin Erkuloğlu ve parti yöneticileri ile birlikte Ortahisar ilçesine bağlı Yeşilova, Yeşilhisar, Gürbulak ve Akyazı mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

SIKINTI HER YERDE AYNI 

Ziyaretleri sırasında açıklamalarda bulunan Örs, "Vatandaşlarımız ülkenin gidişatından memnun değil. Ekonomik olarak büyük çöküş yaşayan insanımız, faturalardan ve hayat pahalılığından yana çok dertli. Gittiğimiz her yerde yaşanan sıkıntılar, beklentiler ve hayal kırıklıkları aynı." dedi. 

VATANDAŞ ALAMIYOR, ESNAF SATAMIYOR! 

Ak Parti'nin millete verecek birşeyi kalmadığını belirten Milletvekili Hüseyin Örs, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Geçim zorlaştı. Yüksek enflasyon ve zamlar karşısında maaşları eriyen işçi, memur ve emeklinin alım gücü kalmadı. Buna karşılık esnafın da işleri azaldı. Vatandaş alamıyor, esnaf satamıyor. Ülke ekonomisi her geçen gün daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Buna rağmen iktidar partisi herşey güllük gülistanlık gibiymiş gibi davranıp, sorunları görmezden geliyor. 

AK PARTİ UZATMALARI OYNUYOR! 

Artık millet, hamasi nutuklara ve Ak Parti’nin algılarla oluşturmaya çalıştığı hayal dünyasına inanmıyor. İktidarın, beceriksizliklerini gizleyecek bahanesi kalmadı. Çözümleri kalmadı. Ak Parti'nin, milletimize verecek hiçbir şeyi kalmadı. Kendileri de farkında; artık uzatmaları oynuyorlar. Ismarlama istatistiklerle, rakamlarla oynayarak ve hedef saptırarak milleti kandırmaya çalışan Ak Parti'ye, milletimiz sandıkta gereken cevabı verecektir." 

MILLETİN UMUDU: İYİ PARTİ 

Açıklamasının son bölümünde, yapılacak ilk seçimde İYİ Parti'nin iktidar olacağını söyleyen İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, "Kurulduğu günden bu yana sürekli önü kesilmeye çalışılan İYİ Parti, bugün oyunu en çok artıran ve milletin umudu olan bir parti konumuna gelmiştir. Tüm baskılara, tehditlere ve engellemelere rağmen güçlenerek ve büyüyerek yoluna devam eden İYİ Parti'nin iktidarı yakındır. Çoğu gitti, azı kaldı. Sandık gelecek ve ülke İYİ Parti'nin güneşi ile aydınlanacak. Biz bugün olduğu gibi  milletimizin yanında olmaya ve çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.