Keiader Sürmene ve Köprübaşı'ndaki Kadınları Meslek Sahibi Yapacak 
Haber: Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com

  Trabzon ve İlçelerindeki ev hanımları Keiader ile hem meslek hemde iş sahibi olacak Aile bütçesine katkıda bulunacak. Trabzon Kadın Eğitimi ve İstihdamı Artırma Derneği Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ile bir araya gelerek gelecek için Sürmeneli Hanımların istihdamını sağlamak için omuz omuza verdi. Keiader Başkanı Bahar Kastan ve yönetim kurulu Başkan Üstün ile Sürmeneli hanımların istihdamı ile ilgili geliştirdikleri projede hem unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarımız hemde Ev hanımlarının istihdamı için el sıkıştılar. Keiader Sürmene'de bütün ev hanımlarını telkare ve Hasır bilezik kursu açarak eğitip istihdam sağlayacak. Sürmen Belediye Başkanı Rahmi Üstün önemli olan ev hanımların hem meslek sahibi hemde ekmek sahibi olmaları bu proje sonunda ev hanımlarımızın artık elleri ekmek tutacak ,hemde aile ekonomisine yardımcı olarak bağımsızlığını kazanmış olacak .

KEİADER BAŞKANI BAHAR KASTAN ;
 Keiader olarak ilçelerimizde unutulmaya yüz tutmuş meslekleri kadınlarla buluşturmaya devam ediyoruz
Derneğimiz kapsamında yapılan  projelerimizde ilçe belediye başkanı ve kaymakamlıklarla görüşmelerimizi yaparak sosyal belediyecilik anlayışını kadınlarla birlikte sürdürmeye devam etmekteyiz yeni dönem çalışmalarımızın Ön görüşmelerini yapmak için Sürmene Belediye Başkanı Sayın  Rahmi ÜSTÜN ve Köprübaşı Kaymakamı Sayın Uğur UTKAN  önderliğinde ilçeleri kadınlarla daha yaşanılabilir hale getirip turizme katma değerkatmayı hedefliyoruz.
 Ayrıca Köprübaşı'nda kurulmuş olan ahşap atölyesinde üreten 15 kadınla birlikte yeni dönemde yapılan ahşap üretimlerine ve kadının kişisel gelişim eğitimlerinde yer almalarını proje ortaklığında sağlamış olacağız