Ekonomik Çözüm Kurultayına Bakın Kimler Katılıyor
-19 Ocak’ta Trabzon’da yapılacak Kurultaya, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de katılacak..
Türkiye’nin yaşamakta olduğu ekonomik krizin asıl nedeninin Atlantik sisteminin Türkiye’ye dayattığı Serbest Piyasa Ekonomisi olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Birçok büyük şirketin iflas ettiği ve yine birçok büyük şirketin iflasın eşiğine geldiğini şirket yöneticileri açıklıyor.
Büyük şirketlerin yanında, küçük esnafımız, sanayicimizde bu krizden nasibini alıyor. Tarım üreticisi, sanayici, küçük esnaf artık kepenk açamaz duruma geldi. Her gün yüzlerce esnaf ve sanayici kepenk kapatıyor. 
Hükümet yetkilileri bile bu ekonomik krizin ancak “Üretim Ekonomisi” ile aşılabileceğini dillendirmeye başladı. 
Peki, Türkiye bu krizden nasıl kurtulacak?
Türkiye’nin çıkarları nerede?
Sanayide ve tarımda nelerin yapılması gerekiyor?
İş adamlarını, sanayiciyi, esnafı, çiftçiyi ne gibi sorunlar bekliyor?
Nelerin yapılması gerekiyor?
Bu gibi sorunlara yanıt bulmak ve çözüm üretmek için, Ulusal kanal, Aydınlık Gazetesi ve iş adamlarımızla “Ekonomik Kriz Ve Çözüm Kurultayı” düzenleniyor. 
19 Ocak 2019 Cumartesi günü saat: 14.00’de Trabzon Ticaret Borsası Konferans Salonunda düzenleyeceğimiz ve Vatan Partisi Genel Başkanı Sayın Dr.Doğu PERİNÇEK, Ulusal Fındık Konseyi Başkanı ve Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sayın Sebahattin ARSLANTÜRK ile Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkan Vekili Sayın Ahmet Hamdi GÜRDOĞAN’ın konuşmacı olarak katılacağı  ‘Ekonomik Kriz Ve Çözüm Kurultayı’na bütün halkımızı davet ediyoruz. 
Ve diyoruz ki gelin hep beraber Türkiye’yi bu krizden kurtaralım. Saygılarımızla.