Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantıları bugün Başkan Vekili Atilla Ataman Başkanlığında yapılan 4. oturumla devam etti. Belediye Meclisi Toplantı Salonunda yapılan 4. oturumu,  Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla ataman yönetti. 
Belediye Meclisinde ilk olarak  Trabzon'da Toptancı halindeki teminat tutarları belirlendi. Trabzon Toptancı Meyve Sebze Halinde ki 72 metre karelik iş yerinde ki aylık kira bedeli bin 7 TL, 126 metre karelik iş yerleri için ise bin 508 TL, Akçaabat Toptancı Halinde ki iş yerlerinin en yüksek kira bedeli ise 598 olarak belirlendi. 
Teminat tutarları ise Trabzon Toptancı Sebze ve Meyve Halinde ki 72 metrekarelik iş yerinde 2020 yılında alınacak teminat tutarı 13 bin TL olurken, 126 metre karelik iş yerinden 2020 yılında alınacak teminat tutarı 19 bin TL olarak ifade edildi.  Akçaabat'ta ise 2020 yılında alınacak teminat tutarları ise 8 bin 250 olarak belirlendi.  Yapılan zam oranının yüzde 18 olduğu ifade edildi.  Karar Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde oy birliği ile kabul edildi.