Akmanlar Damper San. Taşımacılık İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. firması Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda iki dönemdir Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürüten Akın Akman, işlerinin yoğunluğu nedeniyle Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden ayrıldı.  Akmanlar Damper firmasını Türkiye’nin farklı bölgelerinde kurup büyütme kararı aldıklarını dile getiren Akın Akman, bu süreçte Trabzon’dan uzak kalacaklarını ve diğer bölgelere yoğunlaşmak istediklerini ifade ederek Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeliği görevini Yavuz Metal San. Tic. A.Ş. firması Yönetim Kurulu Başkanı Emre Keskin’e devretti.
Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde düzenlenen törende söz alan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Akın Akman’ın OSB Yönetim Kurulunda 2 dönem hizmet verdiğini belirterek, kendisine teşekkürlerini sundu. Çelebi, “Bundan sonraki süreçlerde de Sayın Akman’ın bilgi ve birikimlerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Kendisi bizim Ankara’daki gözümüz kulağımız olacaktır.  İki dönem birlikte güzel işlere imza attık. Yönetim Kurulu Üyeliği süresince göstermiş olduğu fedakâr ve özverili çalışmalarından ötürü şahsım ve Bölge Sanayicilerim adına kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.
Akmanlar Damper San. Taşımacılık İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akman ise üyesi olmaktan gurur duyduğu Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeliği görevini iki dönem boyunca büyük bir mutlulukla yerine getirdiğini dile getirerek “Bu anlamlı plaket için başta Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi olmak üzere tüm Yönetim Kurulu Üyelerine ve Bölge Sanayicilerine teşekkürlerimi sunarım.” dedi.