11 Mayıs itibarıyla kapılarını açmaya hazırlanan AVM’ler hijyende teknolojiyi kullanacak. Yürüyen merdivenlerin el bantları UV ışınları ile sterilize edilecek. Normalleşmede AVM’ler önemli bir rol model olacak. Sosyal mesafe kuralını bozan müşteriyi yine akıllı kameralar uyaracak. Mağazalarda ise kıyafetler dijital ortamda denenecek. Kişi o kıyafetin kendisine dar ya da bol olduğunu bile bu cihazlarda görebilecek.

Normalleşme adımları kapsamında 11 Mayıs'ta kademeli olarak açılmaya hazırlanan AVM'lerde en çok hijyen kuralları ile sosyal mesafeye odaklanılacak. Bu önlemler için yazılım teknolojisini kullanmayı tercih eden AVM ve mağazalarda dijital operasyonlar en üst seviyeye çıkarılacak.

MAĞAZALARDA İSE KIYAFETLER DİJİTAL ORTAMDA DENENECEK

AVM'lerde yürüyen el bantları UV ışınları ile sterilize edilecek. Müşterinin ateşini ve içeride kaç kişinin dolaştığını kameralar ölçecek. Sosyal mesafe kuralını bozan müşteriyi yine akıllı kameralar uyaracak. Mağazalarda ise kıyafetler dijital ortamda denenecek. Kişi o kıyafetin kendisine dar ya da bol olduğunu bile bu cihazlarda görebilecek.

.