Aksa Çoruh Elektrik yetkilileri koronavirüse karşı halk sağlı için müşterilerin mümkün olduğunca dijital kanallardan işlem yapmaları gerektiğini vurguladı.

Şirketten yapılan açıklamada, küresel salgın haline gelen koronavirüsün yayılmasını önlemeye ve toplum sağlığını korumaya destek olmak amacıyla alınan önlemlerin üst seviyeye çıkartıldığı belirtildi. Müşteri Hizmet Merkezlerinde düzenli olarak antibakteriyel malzemelerle temizleyen ve hijyeni sağlamak amacıyla dezenfektan bulunduran Aksa Çoruh Elektrik, sosyal mesafeyi korumak amacıyla ofis içinde aynı anda hizmet alan müşteri sayısını kontrollü olarak belirliyor ve düzenli olarak çalışanlarının ve müşterilerinin ateşlerini ölçerek tüm önlemleri uyguluyor.
Virüs nedeniyle tüm dünyada ve ülkemizde sıkı tedbirler alındığını, evde kalarak bu virüsün risklerini en aza indirmenin mümkün olduğunu belirten Aksa Çoruh Elektrik yetkilileri, bu süre zarfında müşterilerinin dijital kanalları kullanarak elektrik aboneliği ile ilgili işlemleri kolaylıkla yapabileceğinin altını çizdi.

Abonelerine dijital erişim çağrısında bulunan Aksa Çoruh Elektrik, web sitesinden veya e- devlet sistemi üzerinden tüm işlemlerin kolaylıkla yapılabileceğini belirtti.

Müşterilerini dijital kanallar üzerinden işlem yapmaya yönlendiren Aksa Çoruh Elektrik yetkilileri, elektrik fatura ödemelerinin www.coruhaksa.com üzerinden online olarak ya da anlaşmalı bankaların internet şubeleri üzerinden yapılabileceğini açıkladı. Şirket yetkilileri ayrıca, yine www.coruhaksa.comweb sitesi üzerinden ya da e-devlet sisteminden Ön Abonelik Başvurusu, Ön Abonelik Fesih Süreci, Borç Sorgulama ve Ödeme Kanalı Sorgulama gibi işlemlerin de yapılabileceğinin altını çizdi. Yetkililer, abonelerinin web sitesi üzerinden de bilgi güncelleme ve talep/şikâyetlerini hızlı bir şekilde iletebileceklerine dikkat çekti.

Müşterilerinin ve çalışanlarının sağlığını korumak adına tüm önlemleri aldığını belirten Aksa Çoruh Elektrik, müşterilerin her an www.coruhaksa.com web sitesinden veya 444 9 186 numaralı çağrı merkezi üzerinden iletişim kurabileceğini belirtti.