Amerika Cayır Cayır Yanıyor 


Haber : Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com 
Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, 8 Kasım'daki seçimde Demokratların adayı Hillary Clinton'ı mağlup ederek ABD'nin 45. Başkanı seçilmişti.
Cumhuriyetçilerin Başkan Adayı Donald Trump'un Amerika Başkanı seçilmesini içine sindiremeyen güçler Amerika'yı Savaş alanına çevirdi . Amerika'da günlerdir sürmekte olan yangınlar ve Emniyet güçlerine saldırı bardağı taşırdı. Öyleki Amerika'da ormanlar dahi ateşe verildi şehirler yaşanmaz oldu çöpler toplanmaz halk evlerinden çıkamaz oldu . Yangın ve 112 Artık olaylara baş edemez vaziyete geldi. Türk Diş İşleri Bakanlığı dahi bir bildiri yayınlayarak Amerika seyahati yapmak isteyenleri belli bir süre bu seyahatlerini ertelemelerini istedi . Polis göstericilere anarşist gruplarla beraber hareket etmeme çağrısında bulunuyor.

Özellikle Portland'da çatışmaların yoğunlaştığı belirtilirken, Portland polisi protestocuların tehlikeli davranışları nedeniyle durumun artık bir 'ayaklanma' olarak kabul edileceğini ve protestocuların durumla ilgili bilgilendirildiğini açıkladı. 
Portland'daki çatışmalarda Trump karşıtı göstericilerin, polise taşlarla saldırdıkları, şehirde bir çok aracın da hasar gördüğü belirtildi.