YILLARDIR EMEK VERDİĞİ YUVASI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE YANDI 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Sürmene Vizara Yaylasında Vizara Yaylası Koruma Yaşatma Derneği Başkanı Ünsal Altıntaş'a Ait Konak kadar büyüklükteki Tam donanımlı İç Dış Ahşap 3 Katlı ev Elektriklerin sürekli gidip gelmesi ve Düşük Yüksek Faz olması sebebi ile Evde Bulunan Bızdolabının Arkasında Takılı bulunan Elektrik Prizindeki Elektrik Kontağından çıkan Kıvılcımla yanarak kül oldu. Sürmene Vizara Yaylasındaki Ünsal Altıntaş'a ait Saray Yavrusunu andıran ev ev halkının Fındık Toplamak için Sürmene Aşağı Ovalı Mahallesindeki evlerinde oldukları saatte Buzdolabının arkasından çıkan elektrik kıvılcımlarının Ahşap olan Merdiven ve Döşemelere sıçraması ile başlayan yangın İtfaiyenin Bölgeye uzak, Arazinin yamaç olması ise İtfaiyenin olay yerine geç gitmesi ile vatandaşların müdahale etmesine rağmen yaylada sularında çok az akması sonucu ev kısa sürede tamamen yandı . 

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'de Yangın mahaline giderek söndürme çalışmalarına bizzat katıldı ayrıca Köprübaşı Jandarma Komutanlığı ise olay yerinde güvenliği sağladı . 

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün İtfaiye ile irtibata geçerek sürekli yangını söndüren ekiple mücadelenin içinde oldu. Üstün Ev Sahibi Ünsal Altıntaş ve Ağabeyi Metin Altıntaş'a geçmiş olsun dileklerini iletti geç saatlerde Vizara Yaylasında yangın yerinden ayrıldı -