YEŞİLAY HER YERDE
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Yeşilay Gümüşhane Başkanı Selman Eroğlu, Yeşilay Yönetim Kurulu üyeleri ile Gümüşhane’ye gitti. Kent merkezine bağlı ArzularKabaköy Beldesi’ni ziyaret eden Boz, Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış’la makamında bir süre görüştü. Ardından belediye başkanı Tanış ile birlikte beldede halkını evlerinde ziyaret eden Boz, belde halkına Kuran’ı Kerim ile Yeşilay’ın çeşitli hediyeleri, bilgilendirici broşürleri ve Kadir Gecesi dolayısı ile kandil simidi takdim etti. Boz, Yeşilay’ın her yerde olduğunu ifade ederek, “Kadir Gecemiz mübarek olsun. Kuran’ı Kerim’in indiği bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, halkımıza Kuran’ı Kerim ile çeşitli hediyeler takdim ettik. Bu imkanı bize sağlayan Gümüşhane ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış’a teşekkür ediyorum. Yeşilay her yerde” dedi.
Boz, belde halkının Kadir Gecesini ve yaklaşan bayramını da tebrik ederek, “Kutsal Kitabımızı çok okuyun. Kuran’ı Kerim’i çok okuyup, anlayan zararlı alışkanlıklardan uzak durur. Bağımlılıkla mücadelenin en önemlisi de manevi eğitimdir. Özellikle geleceğimizin teminatı yavrularımız tütün, alkol, madde, kumar en önemlisi teknoloji bağımlılığından uzak dursunlar. Çevrenizde bağımlı olan varsa Trabzon’da Yeşilay Danışmanlık Merkezimiz, tamamen gönüllülük ve gizlilik esası ile bağımlılara ücretsiz psikolojik destek ve ayakta tedavi imkanı sağlıyor. Temennimiz çevremizde bağımlı olmamasıdır. Eğer varsa da biz Yeşilay olarak göreve hazırız” diye konuştu.
ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, Başkan Boz ve ekibine teşekkür ederek, “Yeşilay Başkanımızı beldemizde ağırlamaktan gurur duyduk. Organizasyon için bizi tercih ettiği için kendisine minnettarız. Bağımlılıktan uzak durmak sağlığımız açısından çok önemlidir” diye konuştu.