Yaylalar Arazi Mafyası Tarafından parsel parsel satılıyor 


Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Düzköy Yaylası sakinlerinden Mustafa Bekar’ın yaptığı ev yıkıldı. Bekar, o tarihten beri yaylaya yabancı kişilerin kaçak ev yapılmaya devam ettiğini ancak buna kimsenin engel olmadığını belirtti.

LÜTFEN BU SESE KULAK VERİN 
Bekar, dilekçesinde mafyanın yaylaları parsel parsel sattığını iddia etti.

Mustafa Bekar'ın Şikayetinin bir Diğer benezeri ise Trabzon'un Sürmene,Maçka,Köprübaşı,Of,Çaykara,Akçaabat,Beşikdüzü ve Şalpazarı İlçe  Mahalle Muhtarları tarafından Mevcut Belediye Başkanlarına ,Jandarma Komutanlarına iletildi. Dinlediğimiz Muhtarlar sorun büyük bir top Tel 20 Kazık Alan Yaylanın yolunu tututor Jandarmaya söylediğimizde ise biz emir kuluyuz bişe yapamayız bize emredecekler bizde gereğini yapacağız dediler . Bu demek oluyorki yaylaların sahibi yok halkın mera olarak kullandığı yazın rahat etmek için çıktığı yaylalarda parası olan diğer bölgelerde yaşamakata olan yazın sadece tatil amaçlı gelip 10 gün kalacak olan İnsanlara peşkeş çekilmekte . 

ŞİKAYETÇİ OLDU

Trabzon’un Düzköy Yaylası’nda ev yapan yöre sakini Mustafa Bekar, evinin belediye ekipleri tarafından yıkıldığını belirterek, o tarihten sonra yaklaşık 20 kişinin daha ev yaptığını ancak yetkililerin bu evlere hiçbir işlem yapmadığını iddia etti. Bekar Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, İçişleri Bakanlığı, Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne konu ile ilgili dilekçe yazarak, yetkili makamlardan şikayetçi oldu.

GEREĞİNİ YAPIN

Düzköy Yaylası’nda hazineye ait otlak alanların arsa arsa bölünerek arazi mafyaları tarafından fahiş bedellerle verildiğini içeren bir şikayet dilekçesi yazan Bekar, “Düzköy Kaymakamlığı, Düzköy Belediyesi, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Mal Müdürlüğü hakkında yasal işlem yapılması için gereğini bilgilerinize arz ederim” dedi. Söz konusu yayladaki evlere ilişkin iddialara verilecek cevap ise şimdilik soru işareti.