Lösemi hastası Cengiz Aydın, ailesiyle birlikte Trabzon Ayasofya Mahallesindeki haciz gelen evinde hem kanserle hem de hayat şartlarıyla savaşıyor.

BABASINA DESTEK OLUYOR

Trabzon Ayasofya Mahallesinde ikamet eden Lösemi hastası Cengiz Aydın, eşi Arzu ve 2 yaşındaki çocukları Kayra ile birlikte yaşam mücadelesi veriyor. Bir buçuk yıl önce kan kanseri hastalığına yakalandığı için işini bırakan Cengiz, ailesinin ve arkadaşlarının desteğiyle Bursa Gemlik’teki akrabasının yolladığı organik zeytinleri satarak geçimini sağlıyor. Hastalığa yakalanmadan önce pazarlama işinde çalışan Cengiz’e,  Zeytinleri bidonlarken oğlu Kayra’da bidon taşıyarak destek oluyor.


BİR DARBE DAHA YERİM

Raporu olduğu için sağlık masraflarını devletin karşıladığını belirten Cengiz, “Kanser hastalığına yakalandığım için her işte çalışamıyorum.Zeytindir, temizlik malzemeleridir satmaya çalışıyoruz fakat sabit bir gelirimiz yok. O yüzden maddi anlamda sıkıntılar çekiyoruz. Öte yandan evimizde banka tarafından hacizde, onu da kaybedersem bir darbe daha yerim. Benim tek derdim ve beni hayata bağlayan oğlum ve eşimdir. Onlar için çaba gösteriyorum ve en büyük desteği de onlardan alıyorum. Bundan sonrasında yetkililerden ve duyarlı vatandaşlardan yardım bekliyorum” dedi.