Vali Yavuz Köprübaşı ve Sürmene İlçelerini Ziyaret etti 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Trabzon Valisi Yücel Yavuz, ilçe ziyaretleri kapsamında bugün, Köprübaşı ve Sürmene İlçelerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Vali Yavuz’a incelemeleri sırasında  Garnizon Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Salih Özkan eşlik etti.  
 
İlk olarak Köprübaşı ilçesini ziyaret eden Vali Yücel Yavuz’u kaymakamlık girişinde İlçe Kaymakamı Hasan Sadebıyık, Köprübaşı Ak Parti İlçe Başkanı Cevdet Karataş ,kurum çalışanları ve vatandaşlar karşıladı.  Kaymakamlıkta Sadebıyık’tan ilçe hakkında bilgi alan Vali Yavuz, yapılan çalışmaların takipçisi olacaklarını söyledi. İlçe jandarma ve polis teşkilatlarını ziyaret eden Vali, buradan Sürmene ilçesine hareket etti.
 
Sürmene’de kaymakam Oktay Erdoğan ve personel tarafından karşılanan Vali kaymakamlıkta yaptığı görüşmenin ardından Sürmene Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Rahmi Üstün’den ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Üstün Vali Yavuz’a  Sürmene Bıçağı hediye etti. Burada da Jandarma ve Polis teşkilatlarını ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Vali Yücel Yavuz, kurum ziyaretlerinden sonra vatandaşla sohbet etti. Esnafların dükkânlarına giren Vali onlara hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diledi.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz'u Sürmene'de Sürmene Kaymakamı Oktay Erdoğan,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Sürmenespor Kulüp Başkanı Orhan Tuncer,Sürmene Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Sedef ve Sürmene Milli Eğitim Müdürü Orhan Kahveci yolcu etti.