TÜRK KIZILAYI SÜRMENE GENÇLİK KOLLARI EĞİTİMLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR !

Haber ve fotoğraflar: Muharrem Altıntaş / www.trabzonhaber24.com


Yurtkur Bölge Müdürlüğü ile alınan ortaklaşa karar ile birlikte Trabzon'un ilçelerinde bulunan KYK bünyesindeki yurtlarda eğitim veren Türk Kızılayı Sürmene Gençlik Kolları bugün KYK Of Öğrenci Yurdu'nda eğitim verdi.

Türk Kızılayı Sürmene İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alay Sekban ve eğitimcileri Şenol Yağız Muş, Kemal Ayvaz, Muharrem Altıntaş'ın katılımıyla düzenlenen eğitim büyük ilgi gördü. Yurt öğrencilerinin ve yurt yönetiminin katılımıyla gerçekleşen eğitimde Türk Kızılay'ı ve Türk Kızılay'ının işlevleri ile bilinmeyen yönleri anlatılırken öğrencilerin sorduğu sorular da teker teker cevaplandı.

Yurt yönetiminin ve öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği ve yüksek katılım ile gerçekleşen eğitimin sonunda Türk Kızılayı Sürmene İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alay Sekban "Eğitimlerimize devam edeceğiz. Keşke daha öncesinde sizlerle tanışmış olabilseydik. Sürmene ve Of'un bağlarını güçlendirebilmek için ilerleyen günlerde öğrencilerin kaynaşması amacıyla bir eğitim düzenleyeceğiz. Kızılay bir alışkanlık, bağımlılıktır. Sizler de bir süre sonra farkında olmadan Kızılay'ın kanınıza karıştığını anlayacaksınız. Türk Kızılayı büyük bir aile. Bu aileye katıldıktan sonra, aileden uzak durmak olanaksız. Bütün üniversiteli arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi samimi duygularıyla ailemize bekliyoruz." dedi.

Türk Kızılayı Sürmene Gençlik Kolları tarafından eğitim esnasında öğrencilere ve yöneticilere yiyecek ikram edildi ve eğitim sonunda toplu fotoğraf çekildi.