Trabzon’un ünlü firmalarından Kebir, Survivor’da ödül oldu...  
Haber : Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com  

İki Trabzonlunun kıyasıya mücadelesine sahne olan yarışmada kazanan Trabzonlu Pınar Saka oldu... 

Trabzon’un süt ürünleri firması Kebir Süt, TV8’de yayınlanan ünlü yarışma programı Survivor’da ödül oldu. Dün akşam yayınlanan ‘Bil Bakalım’ oyununun ödülü olarak program sunucusu Alp Kırşan, Kebir Tereyağı ve Vakfıkebir Ekmeğini açıklayınca yarışmacılar resmen çılgına döndü.

Alp Kırşan,  ödülü açıklarken, “Kazanan bugün çok acayip bir şeyle buluşacak. Arkadaşlar ödülünüz Karadeniz’den geliyor. Karadeniz’in incisi Trabzon’dan...  Kebir Tereyağı ve ayrılmaz ikilisi Vakfıkebir Ekmeği... Benim aklım çıktı... “ ifadelerini kullandı. 
Bunun üzerine Trabzonlu yarışmacı Sabriye ise, “Benim köyümün ekmeği. Kesin ben kazanacağım”  dedi. 
Alp Kırşan, “Kazanan yarışmacı taş fırından çıkmış Vakfıkebir ekmeği üzerine, geleneksel tarzda yayıklarda üretilen Kebir Tereyağ ile buluşacak” diyerek yarışmayı başlattı. 
Kebir Tereyağ ve Vakfıkebir Ekmeği için kıyasıya mücadele eden yarışmacılardan Trabzonlu yarışmacı Sabriye, yine bir Trabzonluya yarı finalde elenince gözyaşlarına hakim olamadı. 

Yarı finalde Pınar ile karşılaşan ve elenen Sabriye, “Çok üzüldüm şimdi... “ diyerek gözyaşlarına boğuldu.  Pınar’ın Sabriye’ye cevabı ise “Ama Sabriye, ben de Trabzonluyum” diyerek oldu. 

Pınar finalde İlhan Mansız’ı da geçerek Kebir Tereyağ ve Vakfıkebir ekmeği ödülünü kazanan isim oldu..