​Deprem nedeniyle Türkiye Barolar Birliği ve Barolarca temin edilen yardım paketleri Elazığ ve Malatya Barolarımıza iletilmiştir.
​Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Filiz SARAÇ, Av. Asude ŞENOL, Diyarbakır Barosu Başkanı Av. Cihan AYDIN, Gaziantep Barosu Başkanı Av. Bektaş ŞARLI, Mardin Barosu Başkanı Av. İsmail ELİK, Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Meltem AKYOL ile birlikte Trabzon Barosu Başkanı Av. Sibel SUİÇMEZ, Trabzon Barosu Saymanı Av. Hatice BEKAR UZUN, Elazığ Barosu Başkanı Av. Mustafa YENTÜR şahsında Elazığ halkına dayanışma ve geçmiş olsun duygularımızı iletmek ve deprem yardımlarının ulaştırılması yönündeki çalışmaları gözlemek üzere Elazığ’a gitmişlerdir.
​Elazığ Barosu Başkanı Av. Mustafa YENTÜR ziyaret edildikten sonra depremde yıkılan evlerin bulunduğu bölgeler ve kurulan çadır bölgelerine gidilerek vatandaşlarımız ziyaret edilmiş, ihtiyaçları ve şikâyetleri yerinde tespit edilmiştir.  
​Burada incelemeler yapan Trabzon Barosu Başkanı Av. Sibel SUİÇMEZ, “bu zor süreçte herkesin dayanışma sergilemesi gerektiğini belirterek, önemli olan yardımların ihtiyaç sahiplerine iletilmesi ve yardım organizasyonunun çok iyi yapılarak yardımların insanları incitmeyecek şekilde yapılmasıdır.” Dedi.
​Basınımızın ve Kamuoyunun bilgisine önemle sunulur. 28.01.2020