SÜRMENE'DEKİ DOĞAL AFETİN BOYUTLARI ORTAYA ÇIKTI SOYLU YARALAR SARILSIN TALİMATI VERDİ
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com
 
Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı MKYK Üyesi Süleyman Soylu Sürmene'ye giderek Doğal Afet Bölgesinde Başkan Rahmi Üstün ile incelemelerde bulundu.Süleyman Soylu Telefonla direktif verdiği Genl Müdürler ve Daire amirlerine Sürmene'nin yaraları sarılsın talimatı verdi. 
Trabzon Sürmene Bu geceyi diken üstünde sabahladı. Sürmene'de sabaha kadar süren şiddetli yağışlar sele ve heyelana sebep oldu . Sabahın ilk ışıkları ile beraber Sürmene'ye giden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Beraberinde Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Sürmene Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Sedef ve Trabzon Büyükşehir Belediyesinden Ekrem Aktaş olduğu halde Sel ve Heyelanlı bölgeleri tek tek dolaşarak durum raporu çıkarttılar. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Geceden beridir Olay yerine Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ün emrine gönderdiği İş Makinelerine ek olarak Alt yapı açmak için Vidanjörleri de Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ün emrine verdi. 

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Sürmene Halkı bu geceyi uykusuz geçirdi her an bir doğal afet olacak korkusu ile . Müdahale etmemize rağmen birçok noktada aynı anda başlayan sel ve heyelan çok tehlike arz etti çok zorluklar çektik ayrıca yağmurunda hız kesmemesi sel ve heyelanların devamını getirdi . Vatandaşlarımızın zararları en kısa sürede temin edilecek evlerine su basmış olanların evleri ve depoları da TİSKİ Tarafından temizlenerek vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilecek . Üstün en çok sevindiğimiz tarafımız ise bu doğal afette can kaybı yaşamadan atlatmış olmamız çok memnuniyet verici dedi.