Revi'den Engelli Vatandaşa Akülü Araç 
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Engelli vatandaş Memduh Bayraktar’a verdiği akülü araç sözünü yerine getirdi. 
Bir süre önce geçirmiş olduğu kaza sonucunda ayağı sakatlanan ve akülü aracı kırılan Memduh Bayraktar’ı evinde ziyaret eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Bayraktar’ı dinleyerek sorun ve taleplerini gerçekleştireceğine söz vermişti. Verdiği sözü yerine getiren Revi engelli vatandaş Memduh Bayraktar’a akülü aracını İl Başkan Yardımcısı Hasan Dilekoğlu aracılığı ile teslim etti.   
AK Partinin iktidara gelmesiyle engelli vatandaşlara yönelik hakların ve imkânların çok ileri seviyeye geldiğini ifade eden Dilekoğlu “ Bizim iktidara gelmemizle birlikte engelli vatandaşlarımız toplum önüne çıkmaya başladı. Kamuda ve özel sektörde engelli kardeşlerimizin istihdamları arttırıldı ve zorunluluk haline getirildi. Engellilere verilen sosyal hak ve imkânlar arttırıldı.”dedi. 
2005 yılında çıkarılan Engelliler Kanunu ve 2010 yılında yapılan Anayasa değişikliği ile engelli haklarının ve ayrıcalıklarının yasalarla koruma altına alındığını belirten Dilekoğlu şunları söyledi: “ Hayata geçirilen yasal düzenlemeler ve devlet hizmetlerinde kaydedilen gelişmelerin yanı sıra, engellilerimizin toplumsal hayata katılmalarının gerekliliği ve onlara yönelik pozitif ayrımcılık konusunda büyük mesafeler aldık. Engellilerin sosyal ve ekonomik hayata katılımının büyük ölçüde tamamlandı. AK Parti olarak, Engelli kardeşlerimizin önündeki her türlü engeli kaldırmayı ve eşit vatandaşlık temeline dayanan ortak yaşam alanları oluşturmayı önemseyerek üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz.” 
Memduh Bayraktar AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ederek desteklerinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek duygularını şöyle belirtti: “Nasıl söyleyeyim emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, çok çok memnun oldum. Allah razı olsun ilk defa böyle bir arabam oldu. Çok memnun kaldım inşallah diğer illerdeki arkadaşlar sizleri gibi duyarlı olurlar.” 
Akülü aracın teslimi için gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyeleri Besire Börekçi Arslan ve Volkan Bozali de eşlik ettiler.