ORHAN BIÇAKCIOĞLU BEŞİKDÜZÜ'NE 100 TRİLYONLUK YATIRIM GELİYOR 

 Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakcıoğlu Beşikdüzü Petrol Madenin üstünde oturmuş az sabredin merak edin bunu göreceksiniz dedi.

Yapımı devam eden cezaevinin yaklaşık eski parayla 45 trilyona mal olacağını kaydeden Bıçakçıoğlu, “İlçenin hem ekonomisini hem nüfus artışını sağlayacak, hem de bu bölgeye bir canlılık katacak. Biz Beşikdüzü Belediyesi olarak Beşikdağı Turizm ve Doğa Sporları Merkezi adı altında projelendirdiğimiz yatırıma tam 50 trilyon lira para harcayacağız. O yatırım 18 ay içerisinde bitecek. Hedefimiz 2017 yılının 19 Mayısında hizmete geçirmek. Orada genç kızlarımız, genç arkadaşlarımız, yüksekokul mezunu, lise mezunu, ilkokul mezunu gençlerimiz çalışacak. 50 trilyonluk o yatırım benim için devede kulak.”diye konuştu.

OrhanBıçakçıoğlu, “Az sabretsin bu Beşikdüzü. 2016 yılında Allah’ın izniyle 100 trilyonluk yatırım gelecek Beşikdüzü’ne. Ne olduğunu söylemeyeceğim, biraz merak etsinler.  Beşikdüzü’nde birileri Orhan Bıçakçıoğlu ile dalga geçmek için petrol mü arıyor? diyorlar. Allah’a hamdolsun, Allah şahit olsun ki, Orhan Bıçakçıoğlu bu Beşikdüzü’nde petrolü buldu. Günü geldiği zaman ne demek istediğimi, petrolün ne anlama geldiğini onlara kapak yapacağım. “          

Bıçakçıoğlu, Kentsel dönüşümümüz bu ay sonu veya Mart ayı ortalarında şeffaf bir şekilde, hiç kimseden bir şey saklamadan TOKİ yetkililerince eski zabıta binamızda vatandaşlara izah edilecek. Kentsel dönüşüm alanında evi, işyeri olanlar ben burada olduğum sürece hakkını alacak hiç kimse mağdur edilmeyecekler. Bu proje bittiğinde insanlar buraya Beşikdüzü’nü görmek için gelecekler. Bu Beşikdüzü Trabzon’un batısında bir cazibe merkezi olacaktır.” dedi.

BAŞKAN BIÇAKCIOĞLU BEŞİKDÜZÜ'NE 35 KM BETONLAMA YAPTIK

 “Bugün itibariyle 22 ay, 18 günü başkanlık makamında geride bırakmış bulunuyorum. Bu süre zarfında Beşikdüzü Belediyesi araç-gereç bakımından bir hayli güçlendi. Biz bu göreve gelirken Beşikdüzü’nde yapılması gerekenin ne olduğunu biliyorduk. Biz geçen yıl Beşikdüzü’nde 35 km.beton yol yaptık. Şimdi bu 35 km beton yol Beşikdüzü’nde hangi eve bir tas çorba getirdi. Getirmedi. Ama yapılması gerekiyordu yaptık. Bu aralar Beşikdüzü Belediyesi’ne 36 işçi alınması için ilana çıktık. 1045 kişi müracaat etti. Alacağımız 36 kişi, bin kişi dışarıda kalacak. 2015 yılında 500 kişi göç verdik. Nüfusumuz azalıyor. Ben annem-babam rahmetli olduğunda ağladım, bir de bu Beşikdüzü için ağladım.