MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI GÜLEN DEMİR OF'TA ESNAFI DİNLEDİ 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 MHP Trabzon Milletvekili adayı Gülen Demir ,beraberinde MHP İl kadın Kolları başkanı Nuran Öksüz,MHP İstanbul yöneticilerinden Serkan Şişik ve MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu olduğu halde esnaf  ve vatandaşları ziyaret etti.
MHP olarak esnaf ve zanaatkarların durumlarını bildiklerini ,bu nedenle de esnaf ve zanaatkarlara yönelik iyileştirme çalışmaları başlattıklarını ,iktidar olmaları halinde esnafı eski saygın haline geri döndürmek amacıyla kayırmacı politikalar ürettiklerini belirten aday Gülen Demir :” Ak parti iktidarı sürecinde küçük esnaf ve zanaatkarımız hem saygınlığını ve hem de ekonomik değerlerini kaybetmiştir.Milyonlarca esnaf banka kredileri ile yaşamaya çalışmakta ,vergi ve kirasını zor ödeyebilmektedir” dedi.

Esnaf ve zanaatkarın yeniden ayağa kalkabilmesi için 1 Kasım seçimlerinde MHP yi oylarıyla desteklemesi gerektiğini de söyleyen aday Demir, dar gelirlilerin onuruyla yaşayabilmesi ,makarna paketlerine muhtaç olmaması için MHP nin iktidar olmasının şart olduğunu da sözlerine ekledi.

“ZİNCİR MAĞAZALARA PEŞKEŞ ÇEKİLDİK”

Kendilerini ziyaret ederek dertlerini dinleyen MHP li Milletvekili adayı Gülen Demir e dert yanan Oflu esnaf ve zanaatkarlar, zincir mağazalara peşkeş çekildiklerini belirterek :” Son yıllarda yaşamanın mücadelesini veriyoruz. Utancımızdan kapatamıyoruz.Vergimizi,kiramızı zor ödüyoruz.Fakir fukaranın borç ürün,hastası olduğunda borç para alabildiği bizler yardıma muhtaç hale geldik.Zincir mağazaların ilçelerde kurulmasının yasaklanmasını istiyoruz”dediler.

MHP li aday Gülen Demir Of ilçesinde kadınlardan büyük ilgi gördü.