MHP' Lİ  DAVUT ÇAKIROĞLU'NUN ACI GÜNÜ
  

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon -Of Sıraağaç Mahallesinden Davut çakıroğlu'nun Halasının Kızı ,Halasının Kızının Eşi ,Çocuğu ve Kayınnası 4 kişi hayatını kaybetti.

Trabzon Belediye Meclisi MHP grup Başkanı Davut Çakıroğlu’nun Halasının Kızı ailesiyle birlikte Samsun Gümüşhacıköy'de trafik kazası geçirdi. Çakır’ın Halasının Kızı ,Halasının Kızının Eşi ,Oğlu ve Kayınvalidesi hayatını kaybetti.

Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde, TIR ile çarpışan otomobilde bulunan aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon’dan İstanbul yönüne giden Orhan Turan yönetimindeki 34 ZR 2258 plakalı otomobil, Gümüşhacıköy İlçe Jandarma Komutanlığı önünde karşı yönden gelen Yahya Mırız ’nin yönetimindeki 34 FC 2567 plakalı TIR ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Orhan Turan ile eşi Hülya Turan, annesi Fatıma Turan ve oğlu Nazım Turan olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada aracın içinde sıkışan cenazeler, itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Ölenlerin cenazeleri otopsi için Gümüşhacıköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Telefonla Kendisne Ulaştığımız Davut Çakıroğlu Cenazeleri almak için Olay Yerine vardıklarını cenazeleri alıp döneceklerini bu acının tarif edilemez olduğunu ifade etti.Çakıroğlu Cenazeler Cuma Günü Of Sıraağaç Mahallesinde Cuma Namazına Müteakip Kılınacak Cenaze Namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecekler dedi.. 

www.trabzonhaber24.com Ailesi Adına Turan Ailesine ve Çakıroğlu Ailesine Allah'tan Rahmet Sevenlerine sabırlar diliyoruz ..