Köprübaşı Fidanlı Mahallesi Kervan Yolu Asfaltlanıyor 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Günlerdir Sosyal Medyada Konu olan Köprübaşı Fidanlı Mahallesi Kervan Yolu Asfaltlanmaya Başlandı. Köprübaşı Beleidye Başkanı Ahmet Tekke ve Köprübaşı Fidanlı Mahalle Muhtarı Atilhan Sancak tarafından Asfaltlama çalışmaları yerinde takip edilen yola 690 Ton Asfalt Serilecek . 

Köprübaşı Fidanlı Mahallesi ve Köprübaşı Beşköy Mahallesi Sakinleri tarafından Haftalardır olay Konusu olan Asfaltlama çalışmalarına Sonunda Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke El Koydu.

KÖPRÜBAŞI BELEDİYE BAŞKANI AHMET TEKKE 
 Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke Mahalle Aralarında bu tip seviyesiz konuşmaların yakışıksız olduğunu Asfalt ve Betonlama Çalışmalarının daha önceden Bir Plan Dahilinde organize edildiğini hangi mahalleye ne kadar Beton ve Asfalt döküleceğini Mahalle Muhtarları ve Belediye Meclis Üyelerimizle Ortaklaşa karara Bağladığımızı hepsi biliyor yaygara koparmaya gerek yok vatandaşı dedikodu yapıp rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok ramazan günü insanlar oruçlu nasıl gıybet yapabiliyor anlamış değilim .  Tekke Her Mahalle Muhtarı Lütfen Sırasını beklesin tek tek hepsinin Betonlama ve Asfaltlaması yapılacaktır dedi.