Erdoğan Bayraktar Memleketine Kur'an Kursu Yaptırdı 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com   

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanlarından Hemşerimiz  Erdoğan Bayraktar'dan memleketi Of Gürpinar Mahallesine vefa . Bayraktar Doğduğu Gürpinar Mahallesinde Modern bir Kur'an kursu yaptırdı. Bugün açılışı gerçekleşen Kur'an kursunun açılışına  Trabzon Valisi Yücel Yavuz,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu,Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu,Çaykara Kaymakamı Hanefi Tok, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan terzioğlu ve vatandaşların katılımı ile hizmete açıldı. 

ERDOĞAN BAYRAKTAR 
Eski Bakan Bayraktar açılışta yaptığı konuşmada böyle bir hizmet kurumunu islama hizmet edecek bir eğitim kurumunu Of ilçesine kazandırmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek ' İnsan doğduğu toprakları unutmamalı, bizler vatanımıza aşık insanlarız, isterizki bu topraklarda yetişen nesiller vatana millete hayırlı olsun, dinine bağlı İslam dinini yaşatabilecek güzel temiz nesiller büyütelim. Bu manada memleketimize böyle bir yatırım yaptık. Allah hayırlı etsin. Allah islam dinine müslümanlığa siper olacak nesillerin burada yetişmesine yardımcı olsun' ifadelerini kullandı. Trabzon Valisi Yücel Yavuz'da Bayraktar ailesine teşekkür ederek yaptıkları bu hayrın Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi dualarla kesildi.

OF BELEDİYE BAŞKANI SALİM SALİH SARIALİOĞLU ; ''İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN''
Bugün, Gürpınar Kur'an Kursu'nun açılışını T.C.61. Hükümetin Çevre ve Şehircilik Bakanı Oflu Hemşehrimiz Erdoğan Bayraktar ve Trabzon Valimiz Sayın Yücel Yavuz'un katılımlarıyla dualarla gerçekleştirdik.
İstikbalimizin ve istiklalimizin teminatı olan gençlerimizin şahsiyetlerinin oluşmaya başladığı dönemde onların Kur'an-ı kerimle tanışması, milli, manevi ve kültürel değerlerinin öğrenilmesi, adına açılışını gerçekleştirdiğimiz Kur'an kursunun hayırlara vesile olmasını Cenab'ı Allah'tan niyaz ediyorum. 
Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele...