DAYANILMAZ ACI 15 YAŞINDAKİ NURSENA'NIN  FECİ ÖLÜMÜ
Haber : Ömer Altıntaş / Melek Çakır www.trabzonhaber24.com  

 Bayburt ve Trabzon'u acıya boğan feci ölüm . Bayburt Zıraat Odası Çalışanlarından Nihat Memetoğlu ve Filiz Memetoğlu'nun biricik kızları Nursena Memetoğlu Bayburt'taki evlerinde Sehpanın üzerine düşüp camın kalbine saplanması ile hayata veda etti. 15 Yaşındaki Nusena memetoğlu ,Akşam üzeri Evlerinde kardeşleri Çağrı,Ahmet ve Ahsen'inde yanlarında olduğu bir anda elinde kumanda Televizyona uzanınca dengesini kaybederek evin Ortasında duran orta Camlı Sehpanın üzerine düştü. Nursena kardeşlerinin gözleri önünde düştüğü sehpanın camlarının kırılarak kalbine batması sonucu oracıkta hayatını kaybetti. 

15 Yaşındaki Nursena'nın kaza geçirerek sehpanın camlarının kalbine geçtiği anda Anne Filiz Memetoğlu Kız kardeşine oturmaya gitmiş baba Nihat Memetoğlu ise işten yeni çıkmış henüz eve gelmemişti. Anne ve baba eve geldiklerinde gördükleri acı tabloya dayanamayarak sinir kirizleri geçirdi. 

kalbine Cam saplanarak Ölen Güzeller güzeli Nursena Memetoğlu Trabzon Adlı Tip Merkezinde yapılan Otopsiden sonra Bayburt'a götürüldü. Nursena Memetoğlu Trabzon Lösemi ve Engelli Gönüllüsü Yurdanur Ayaydın'ında Teyzesinin Kızının Kızı oluyordu. Nursena Memetoğlu yarın İkindi namazına Müteakip Bayburt Merkezde İkindi Namazına Müteakip Kılınacak Cenaze namazından sonra Aynı yerde Aile kabristanlığında defnedilecek. 

www.trabzonhaber24.com Ailesi Adına Nursena Memetoğlu'na Allah'tan Rahmet , Ailesine ,Akrabalarına, Ayaydın Ailesine sabırlar dileriz .