Hacısalihoğlu; Geçmiş yıllarda hastane  olarak inşa edilen ancak şuanda toplum sağlığı  merkezi  olarak hizmet veren  binanın tekrar hastane olmasını isteyen vatandaşlar   hizmetin de yetersiz olduğundan şikayet ediyorlar.

Geçmiş yıllarda hastane  olarak inşa edilen ancak şuanda toplum sağlığı  merkezi  olarak hizmet veren  binanın tekrar hastane olmasını isteyen vatandaşlar   hizmetin de yetersiz olduğundan şikayet ediyorlar. 

Diyaliz hastalarımız haftanın 3 günü Akçaabat ‘a taşınmak zorundalar diye isyan eden vatandaş  nüfusumuz  az diye buna reva görünüyoruz diyor. 
Ilçenin kalkınması için bir fakülte binasını Düzköy  e çok mu gördüler diye serzenişte bulunan vatandaşlar   veterinerlik fakültesi için talepte bulunuyor. 
Çöp ve su sorunundan bıkan  halk  yollarımız kötü  malzeme dokun diyoruz   kamyon yok diyorlar   ancak belediye nin kamyonlarını  hes inşaatına kiraliyorlar. Öncelik halk mıdır hes inşaatımı dır? diyen vatandaş  uygulama yasal olsa da doğru değil bizi çamura mahkum ettiler diyor.

Çal mağarasının  bölge turizmi  için önemine  hepimiz biliyoruz  ancak tur  otobüslerinin  rahat ulaşabilmesi için yolumuz yok  ziyaretçilerin ihtiyaçlarını  karşılayacak yeterli tesis  yok.

Secim öncesi Sidiksa’yı ,Çal’ı Düzköy’ü  yatırıma boğacağız  diyenlere sesleniyorum  bu sesler kulak verin.