CHP Beşikdüzü'nde Başkan Bıçakçıoğlu'na Haksızlık Yaptık 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde meydana gelen sel afetinin ardından bölgede inceleme yapan CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, inceleme sonrası Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde ‘Teleferik inşaatı hafriyatı selin meydana gelmesinde önemli bir etkendir’ ifadesini kullanmıştı. 
Fakat Pekşen İnceleme esnasında ilk olarak Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu ile görüşmüş, Bıçakçıoğlu selin nedenlerini doğru bir şekilde kendisine aktarmıştı.

Bu Açıklamanın Üzerine Kendine Ulaştığımız Beşikdüzü Belediye Başkanı Bıçakçıoğlu Teleferik Ayaklarıı Sahilde Açılmaya Başlandı Teleferik Ayaklarından Toprak Çıkmadı ve Herhanki bir dere kenarınada Toprak veya Moloz Dökmedik bu Gelen Ağasar Deresinin Suyu Allah Afeti verdi Tüm Köylerin Yolları sel gitti Şehrimize Geldi. Bıçakçıoğlu CHP Milletvekili Sayın Haluk Pekşen'e Yanlış Beyanat vermişler yapmış olduğu beyanatı 24 Saat içerisinde değiştiirip düzeltecektir . demişti.  Ayrıca Orhan Bıçakçıoğlu Ben Milletvekillerine Cevap Vermem demişti. 

Başan Bıçakçıoğlu ;sonrasında yaptığı bir açıklamada ise ‘Teleferik birilerine mi battı’ ifadesiyle CHP’lileri hedef almış, fakat sözlerim Sayın Pekşen’e değil demişti. 
Konuyla ilgili CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen bir açıklama yaparak Orhan Bıçakçıoğlu’na haksızlık yaptıklarını söyledi ve şunları ekledi: Bize verilen bilgi ile selin meydana geliş nedenlerinin örtüşmediği sonradan yaptığımız değerlendirmelerde ortaya çıkmıştır. Burada selin bütünüyle teleferik inşaatı hafriyatından meydana geldiği algısı yaratılması haksızlıktır. Orada hafriyatın kanalları tıkamaya etken olduğu söylenebilir. Fakat Bıçakçıoğlu o anlamda haklı. Eksik bilgi nedeniyle böyle bir açıklama yaptık’ ifadelerini kullandı.