BÜYÜKŞEHİR  DAĞDA MAHSUR KALANLARI KURTARMAK İÇİN 3 METREYİ AŞAN KAR KÜRÜYOR 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yaylalarında Mahsur kalan Yaylacıları Kurtarmak için iki gündür yoğun çalışma yaparak kar küremeye devam ediyor. Çaykara,Köprübaşı,Sürmene Yaylalarında zaman zaman üç metreyi bulan karla mücadele ederek yollarına devam etmekte olan Trabzon Belediyesine bağlı Kar Küreme ekipleri zorluklarla yollarına devam ediyorlar . 

Kar Küreme ekibinde çalışmakta olan Görevliler çok zor bir iş yapıyoruz gece gündüz demeden işimize devam ediyoruz amacımız kar altında mahsur kalan vatandaşlarımıza ulaşmak az bir yolumuz kaldı inşallah bugün içinde vatandaşlarımıza ulaşmış olacağız . Görevliler ani bastıran karla beraber yaylacılık yapmakta olan ve gezmeye gelen vatandaşlarımıza ulaşınca görevimizi de başarı ile tamamlama sevincini yaşayacağız dediler .

Öte yandan Trabzon Büyükşehir Belediyesi kar Küreme Ekibi Limonsuyu,Sultanmurat,Gogukli,Yeniyayla,Taşlı,Seslikaya ,Vizara yaylalarında kar küremeye devam ediyor. 

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÜMRÜKÇÜOĞLU GEREKİRSE UYKU UYUMAYIN VATANDAŞLARIMIZA ULAŞIN 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Mahsur kalan vatandaşları kurtarmaya giden ekiplere gerekirse uyku dahi uyumayın vatandaşlarımıza sağ salim ulaşın ailelerine kavuşturun talimatı verdi.