Sel felaketi yaşayan Rize- Güneysu’da BBP'li heyetle birlikte incelemelerde bulunan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Sosyal medya platformu twitter adresinden yaptığı açıklamada, Rize Muradiye'de Hayatlarını kaybeden Nuri Cemal Mert ve Hacere Mert'in yakınları ve komşularına taziyede bulunduklarını. Kaybolan Batuhan Delihasan'ın kardeşlerine sağ-salim bulunması dileğiyle sabır dilediklerini belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve BBP heyetiyle birlikte incelemelerde bulundukları vatandaşları dinlediklerini Belirten Destici, "Hepimizin ortak noktası da yaraların bir an önce sarılmasıydı. Rize- Güneysu, Beldeleri ve köylerinde su baskınlarından, selden, heyelandan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. Kendilerini dinleyerek taleplerini aldık. Bunların takipçisi olacak ve çözümüne katkı sunacağız inşallah." dedi.


Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, açıklamasını şu şekilde devam ettirdi: "Elhamdülillah Devletimiz ve ülkemiz çok güçlü. Kayıplarımızın dışında her şey telafi edilebilir. Vatandaşlarımız yaşadığı bölgeyi en iyi tanıyanlardır, teklifim önce onların dinlenmesidir. Yaraları sarmak için sahada-bölgede olan tüm görevlilere şükranlarımı sunuyorum." dedi. 

Destici, ayrıca yaptığı paylaşımda, "Ordu İl İstişare Toplantımızı gerçekleştirdik. Partimize katılan yeni üyelerimize rozetlerini taktık. Öncesinde ise yerel ve ulusal basınla gündemi değerlendirdik. Fındık fiyatı ve mecliste görüşülmekte olan torba yasayı değerlendirdik." dedi