Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun incelemeleri sırasında, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Gürcan Başar, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ve ilgili daire amirleri de hazır bulundu. Çalışanlarla da bir süre sohbet eden Başkan Zorluoğlu, mesailerinde kolaylıklar diledi. 


DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK 
Yavuz Grup Yolu’nda yapılan çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi alan Başkan Zorluoğlu, “Çarşıbaşı Belediyemiz, İçişleri Bakanlığımızdan gelen ödenekle birlikte grup yolunun yağmursuyu hattı, dolgu, yol genişletilmesi ve sanat yapıları çalışmalarını tamamladı. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak Yavuz Grup Yolu’nun imara açılan bin 500 metrelik bölümüne silindirle sıkıştırılmış beton (SSB) uygulaması gerçekleştirdik. Burada aynı zamanda yürüyüş ve bisiklet yolu da yapılacak. Bunun için de ışıklandırma ve peyzaj çalışması yürütülecek. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimize destek vermeye devam edeceğiz. Yapılan çalışmalarda her zaman yanımızda olan Sayın İçişleri Bakanımıza gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Münin Nuhoğlu ise, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi, grup yolu için bize ödenek gönderdi. Biz de bu ödenekle altyapı ve sanat yapıları çalışmalarını tamamladık. Büyükşehir Belediyemiz de yolumuza silindirle sıkıştırılmış beton döktü. Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’ndan peyzaj çalışması için de destek sözü aldık. Kendisine ve ekibine destekleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.