Soruna en yakın olan çözüme de en yakındır’ anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Başkan Zorluoğlu, bu kez Maçka ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.  
 
Başkan Zorluoğlu, istişareye verdiği önem doğrultusunda mahalle muhtarları ile değerlendirme toplantısı gerçekleştiriyor. İlgili daire başkanları ve TİSKİ yetkililerinin de katıldığı toplantıda, Başkan Zorluoğlu sıkıntıları birinci ağızdan dinliyor.  
 
MUHTARLARIMIZLA EL ELE VEREREK ÇALIŞIYORUZ  
Muhtarları ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın sorunlarının çözüme kavuşturulması noktasında fedakarca ve özveri içerisinde çalışmalarını sürdürmektedir. Biz de tüm hizmetlerimizde, muhtarlarımızla birlikte çalışmaya özen gösteriyoruz. Çünkü her zaman soruna en yakın olan çözüme de en yakındır anlayışıyla hareket ediyoruz. Soruna en yakın olan muhtarlarımızın çözüm noktasında da en doğru alternatifleri ve önerileri ortaya koyacaklarına inanıyoruz. Bu manada muhtarlarımızla istişare etmek bizim için ayrı bir önem arz ediyor. Mahalleleri için gecesini gündüzüne katarak çalışan muhtarlarımızla sık sık bir araya gelmeye ve şehrimizi daha ileri noktalara taşımak adına el ele vererek çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.