Başkan Sarıalioğlu, “Yalı Caddesi Yenileniyor!”



Haber : Gökhan Karataş  www.trabzonhaber24.com  

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Sulaklı Mahallesi Yalı Caddesi'nde başlayacak 2 Bin 500 metrekarelik bazalt taşı döşeme, bordur ve yaya kaldırımı çalışmaları öncesi Yalı Caddesi esnafını ziyaret etti.
Çalışma başlayacak alanı gezerek, çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Sarıalioğlu, daha sonra Yalı Caddesi'nde bulunan esnafla bir araya gelerek, onların görüş ve fikirlerini dinledi.
Başkan Sarıalioğlu, halkın görüş ve fikirlerinin kendileri için her zaman önem taşıdığını belirterek, "Belediyemiz olarak başlattığımız alt yapı çalışmalarından sonra üst yapı çalışmalarına Sulaklı Mahallesi Yalı Caddesi'ni yenileyerek devam ediyoruz" dedi.
Of için faydalı ve güzel işlere imza atmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Sarıalioğlu, şunları kaydetti:
"İlçemizin bazalt ve parke taşı döşeme çalışmalarıyla birlikte cadde ve sokakları modern bir yapıya kavuşacaktır. Vatandaşlarımızın rahat bir ortamda gezip dolaşacağı alanlar yaratmaya çalışıyoruz. Halkımıza yönelik başlattığımız tüm çalışmalarımızla Of hizmete, yatırıma doyacaktır. Birlik ve beraberlik içinde yürüdüğümüz zaman aşamayacağız hiç bir engel yoktur. Hedefimiz Of’u yaşanır bir ilçe haline getirmektir" dedi.