BAŞKAN RAHMİ ÜSTÜN ASILSIZ İHBARLAR HİZMETİMİZİ ENGELLİYOR 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

  Trabzon Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Yoğun kar yağışında Halkımızın hizmetini görmek için var gücümüzle çalışıyoruz . Üstün Yaptığı açıklamada 3 Gündür Şehrimizde kar yağmaya devam ediyor bizde Sürmene Belediyesi olarak halkımıza en güzel şekilde hizmet etmek için yarışıyoruz. Üstün önceliğimiz hastalarımız yaşlılarımız Hayvan Barınakları ,Havuzlardaki Balıklarımız diyoruz önce Diyaliz hastalarımızın yollarını açıp onların hastahaneye transferlerini sağlıyoruz . 
BAŞKAN RAHMİ ÜSTÜN ASILSIZ HASTA İHBARLARI PERSONELİMİZİ YORUYOR 
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Asılsız İhbarlar bizi görev aşkımızdan soğutuyor hastamız var diye ihbar geliyor açıyoruz O mahallenin yolunu bakıyoruz hasta filan yok asılsız ihbar söyledikleri şu Biz insan değilmiyiz bizim yolumuzu açmayacakmısınız ,elbette yolunuzu açacağız ama önce Hasta ve Yaşlıların sonrasında zaten tüm mahalle yollarımızı kardan temizleyeceğiz bizim görevimiz bu ama anlayışlı olmanız lazım unutmayın birgün sizde hasta olabilirsiniz o anda bir başkasının asılsız ihbarına gitmiş olabiliriz ve siz evinizde öldüğünüzde asılsız ihbarın ne kadar can alıcı olduğunu anlamış olursunuz dedi. 

BAŞKAN ÜSTÜN HASTA İHBARLARINI ARTIK 112 'YE YÖNLENDİRİYORUZ 

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Asılsız hasta ihbarlarından nefes alamaz olduk bizde artık Hasta İhbarlarını 112 'ye yönlendirdik vatandaşalr bize değil Hasta i,hbarını 112 Acil servisine yapacaklar 112 Acil servisi bizi arayacak ozaman bizde Ambulansla beraber o İhbara gitmiş olacağız dedi.

ÜSTÜN ANA YOLLARI YARIN AÇMIŞ OLACAĞIZ
 
Başkan Rahmi Üstün yarından itibaren Mahalle yollarımızın An Arterlerinde açılmamış yolun kalmayacağını daha sonra ise yan yolların açılacağını Sürmene Merkezde ise bu gün itibari ile Kar temizliğinin başladığını ifade etti.