Başkan Koray Koçhan Yol Betonlama ve Asfaltlamada Lider 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Maçka İlçesinin Başarılı Belediye Başkanı Ecz.Koray Koçhan Yüzyıllık belediye Başkanlığı Yapmış gibi Belediye Başkanlığında Profesyönel Hizmet veriyor. Maçka Belediye Başkanı Koçhan Trabzon Büyükşehir Belediyesi İlçemize 4.5 Milyonluk Asfalt, 22 Km Yol Betonlaması ,27 Km Beton Kanal, 4.5 Milyonlukta Yol Betonlaması Yaparak tarihe geçti. 

Maçka İlçesinin 2.600 Km Yol Ağının olduğu 1.000 Km2 Alanın Olduğu Bayburt ve Yalova İlerinden büyük alana sahip olan ilçenin Trabzon'un batısındaki 5 İlçenin Hem Yüz ölçümünden Büyük hemde Yol ağı olarak'ta çok fark atmakta. 

Makamında ziyaret ettiğimiz Belediye Başkanı Ecz.Koray Koçhan Konumu bakımından Trabzon Ve Bölgenin en büyük ve En Geniş Yol ağına sahip bir İlçeyiz çok dağınık bir yapımız var hizmet yapmak çok zor bugün hizmeti yapıyoruz yarın fırtına alıp götürüyor bunun için acilen Tüm Yolları Betonlamalıyız veya Asfaltlamalıyız dedi.  Başkan Koçhan Ülkenin en nadide ilçesi olması hasebi ile birde Gelen Dünya Vatandaşlarımıza güzel hizmet verebilmek için apayrı bir konumumuz var . Maçka Belediyesine Ait 1 Adet Lastikli Ekskavator,1 Adet Paletli Ekskavator,4 Adet Greyder ,11 Adet kamyon,4 Adet JCB İş Makinesi, 3 Adet Kepçe Tabir edilen Yükleyici 1 Adet Silindir ile Maçka Yollarının Asfaltlama ve Betonlama İlerini Kendileri yapmakta . Maçka Belediyesi Kurduğu Parke tesisi İle Cebinden bir kuruş Çıkmadan Mahalle ve Merkez Yerlerin Parke Döşemesini kendi yapıyor. 

MAÇKA BELEDİYE BAŞKANI KOÇHAN MAÇKA VE TERÖR YAN YANA NEDEN
Bunun açıklaması aslında çok basit neden başka İl veya İlçede Terör Eylemi yapsınlar Maçka Dünyanın tanıdığı ender bir yer halkı ve Sosyal Yapısı ve Tarihi ile Örnek bir İlçe Şehrimiz Üzerinden Dünyaya Mesaj Yollamaya Çalışıyorlar Ama Nafile Hem Türk Halkı Hem Trabzon Maçka halkı Bunun Yanında Dünya Halkı Artık bunları Önemsemiyor bile Turist sayımızda azalma yerine Çoğalma Olduğunu görmekteyiz Otellerimiz dolu İptal yok Turlar gelmeye devam ediyor PKK ve Yandaşları Çıldırıyor . Sayın Cumhurbaşkanımız ne Diyorsa O ''Bizi Yıkamayacaksınız, Bizi Parçalayamayacaksınız,Bizi Bölemeyeceksiniz, Tek Vatan,Tek Bayrak,Tek Millet''Bu Böyle Biline dedi. Olay Sonrası Maçka ve çevre Halkı ile Askerimiz-Polisimiz  Kol Kola Dağ Taş Didik Didik Edilerek Aranmakta Eşkiyaya göz açtırmak yok bunlar bulunana kadar arama tarama devam edecek dedi. 

BAŞKAN KORAY KOÇHAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE VE BAŞKANINA SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM 
Maçka'nın Çalışkan Başkanı Ecz.Koray Koçhan Yapılan Tüm Hizmetlerde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun Büyük Emeği vardır ,Başkanımın ve Ekibinin Büyük Yardımları Sayesinde Güzel Maçka'mız Hizmete doymuştur ,Maçka Halkı Adına ve Şahsım Adına Başkanıma ve çalışan Tüm personeline Gösterdikleri Azami Gayret ve Çabadan Dolayı Teşekkür ederim dedi.