Başkan Gümrükçüoğlu muhtarlarla Araklı’yı masaya yatırdı
Haber : Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan fevzi Gümrükçüoğlu, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantılarına devam ediyor. Başkan Gümrükçüoğlu bugün Araklı ilçesinin mahalle muhtarları ile bir araya gelerek Araklı’nın mahallelerindeki çalışmaları masaya yatırdı.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Şahintürk ve mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu toplantının başında yaptığı değerlendirmede 2016 yılı içinde Trabzon tarihinin en büyük yol çalışmasına imza attıklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, “2016 yılında Trabzon il genelindeki mahallelerimizde 501 km asfalt asfalt ve beton yol yaptık. Bu rakam Trabzon tarihinin rekorudur, Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmuş olmasının mahallelerimize yansımasıdır. Yol çalışmalarımızın yanı sıra başta altyapı olmak üzere her alanda önemli çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. İnşallah bu yılda her ilçemizde olduğu gibi Araklı ilçemizde de güzel çalışmalara imza atacağız. Bu şekilde her yıl tekrarlayacağımız çalışmalarla mahallelerimizin, Araklımızın, Trabzon’umuzun sorunlarını ortadan kaldırmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ise değerlendirmesinde Büyükşehir Belediyesinin ilçelerine önemli katkılarda bulunduğunu ifade ederken Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.