Arhavi ilçesinde meydana gelen sel felaketinden bu yana Arhavi ilçesinden ayrılmayarak Arhavi halkının yanında olarak gönülleri bir kez daha fetheden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Arhavi ilçesi AK Parti teşkilatını ziyaret etti.

 AK Parti Artvin Milletvekili Av. Ertunç Erkan Balta, İl Başkanı Fatih Tahtalı, Arhavi İlçe Başkanı Remzi Gedik, parti il yöneticileri ve ilçe başkanları ile Arhavi İlçe teşkilatı mensuplarınca karşılandı. Partililerin sevinç gösterileri ile karşılanan Bakan Soylu, partililere de seslenerek devletin her kurumu ile sel felaketinde Arhavi halkının yanında yer aldığını ifade etti.

Arhavi’nin 3 temel sorunları masaya yatırıldı. Sözler Alındı.

Birincisi Arhavi’de uzun zamandır beklenen organize sanayi bölgesinin kamulaştırma konusunda bizzat Bakan Soylunun talimatlarıyla kaynak aktarılacağı sözü alındı

Çaykur fabrikasının şehir içinden kavaktaki yeni alınan 110 dönümlük ÇAYKUR alanına taşınması konusunda ilgili çalışmanın en kısa sürede başlatılacağı sözü alındı.

Mençuna Turizm yolu karayolları tarafından yeniden yapılması ve onarılması hususunda çalışmalarının başlatılacağı sözü alındı

Arhavi’deki sel felaketinde yaptığı fedakârlıklar ve özverileri Arhavi halkının gönlünde taht kuran Süleyman Soylu ’ya Arhavi halkı adına teşekkür eden Arhavi AK Parti ilçe Başkanı Remzi Gedik. Arhavi halkının bakan Soylunun özverisi ve fedakârlıklarını asla unutmayacağını söyledi. Bakan Soylu’yu Fahri Arhavili olarak ilan eden İlçe Başkanı Gedik, Bakan Soylu ‘ya Arhavi’ye özgü taş ev maketi hediye etti.