Araklı'da Aşure Günü Yeni Araç Parkı'da Hizmete Girdi
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  Araklı Belediyesinden Aynı Günde Hem Aşure Günü Kutlaması hemde Belediye Fen İşleri İçin Alınan İş Makinelerinin Açılış Kurdalesını Törenle Kesti.

Araklı Belediye Önünde Yapılan Aşure ve İş Makinesi Törenine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kaymakam Adnan Tezcan, Ak Parti İlçe Teşkilatı,Araklı Belediye meclis üyeleri, Daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımı ile aşure dağıtımı ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının katılımıyla 13 adet 4 trilyon civarında iş makinası ve kamyonun açılışını gerçekleştirdiler. 

BAŞKAN RECEP ÇEBİ 
Araklı'da bu denli yatırımların  kazandırılmasında desteklerini ve yardımlarını hiç esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayip Erdoğan'a, Başbakanımız Binali Yıldırım'a, İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'ya, Trabzon Milletvekillerimiz Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar ve Salih Çora'ya, Ak Parti İl Başkanımız Haydar Revi'ye, Trabzon Valimiz Yücel Yavuz'a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na, Kaymakamımız Adnan Tezcan'a, İlçe Başkanımız Şaban Bıyık'a, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, belediye meclis üyelerimize ve personelimize teşekkür ediyorum. Trabzonumuzun ikinci büyük ilçesi Araklımıza hayırlı uğurlu olsun.