Başkan Çebi ve Bıyık İlk Olarak Ak Parti Trabzon Milletvekili TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'na yeniden seçilen Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'nu tebrik ederek Yeni dönemde yapacakları çalışmalar için başarılar dilediler. Başkan Çebi ve Bıyık daha sonra Milletvekili Ayvazoğlu ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’bun makamına giderek Araklı -Salmangas / Bayburt karayolunun yapımı için çok yaralı görüşme gerçekleştirdiler . Görüşme sonrası Milletvekili Ayvazoğlu şu açıklamayı yaptı . 

Ayvazoğlu ; 
Araklı Belediye Başkanımız Sayın Recep Çebi ve ilçe Başkanımız Sayın Şaban Bıyık ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede Araklımızın uzun zamandır tamamlanmasını beklediği Dağbaşı-Salmankaş-Bayburt yolunun son durumunu değerlendirme fırsatı yakaladık. 

Bakanımız tarafından konunun üzerinde hassasiyetle durulması ve gerekliliğinin kabul görmesi ayrıca Bakanımızın yapıcı ve çözüm odaklı yaklaşımı bizi ziyadesi ile memnun etmiştir. 

Araklımız herşeyin en güzeline layıktır.