Aldığımız siparişlerinde üretimine başladık. Yeni ürünümüzle istihdama ve ülke ekonomimize katkı sağlamak en büyük hedefimiz.” dedi.


Atasoy Technoclean Hijyen otomatını şöyle tanıttı:
Technoclean Hijyen Otomatı nedir?
1993 yılından beri Endüstriyel Mutfak alanında faaliyet gösteren tesislerimiz bir ilke imza atarak Technoclean markası ile yüksek kaliteli ve ekonomik hijyen otomatı üretti. AR-GE bölümü mühendislerimizin ortaya çıkardığı ürün,  hiçbir ekipmana dokunmadan ellerinizi mikroplardan arındırıyor. Tamamen CR-NI paslanmaz çelikten üretilen otomat, sensör ve fotoseller ile desteklenmektedir. Otomat sabunlama, yıkama ve kurutma olarak 3 bölümden oluşmaktadır.
TSE standartlarına uygun olan otomatımız CE belgelidir.
Technoclean Hijyen Otamatı ne işe yarar?
Ellerinizi Sabunlar: Otomatın altına doğru ellerinizi uzattığınız da; sensör devreye girer ve bol sabun akışını başlatarak 20 saniye boyunca ellerinizi bileklerinize kadar yıkamanızı sağlar.
Ellerinizi Yıkar: Sabunlu ellerinizi diğer sensörün altına tuttuğunuzda su akışı başlar ve ellerinizin tamamen durulanmasına yardımcı olur.
Ellerinizi Kurular: Islak ellerinizi son sensörün altına getirdiğinizde el kurutma makinesi devreye girerek ellerinizi tamamen kurutup sizi mikroplardan tamamen kurtarır.
Technoclean Hijyen Otamatı nerelerde kullanılır?
Ekonomik ve pratik kullanımlı ürünümüz kutu ve ankastre olarak üretilmektedir. Ofisler, oteller, misafirhaneler, lokantalar, kafeler, şantiyeler, dinlenme tesisleri, yurtlar ve evler için rahatlıkla uygulanabilir.